SIEĆ PUNKTÓW INFORMACYJNYCH FUNDUSZY EUROPEJSKICH ZAPRASZA PRZEDSIĘBIORCÓW NA SPOTKANIE

01.02.2019

Podczas spotkania przekazane zostaną informacje, dotyczące możliwości pozyskania środków bezzwrotnych na sfinansowanie udziału w targach i misjach gospodarczych oraz poruszone zostaną zagadnienia związane z promocją produktu za granicą. Omówione zostaną warunki przyznania wsparcia, wskazane zostaną dokumenty, strony internetowe oraz podmioty oferujące unijne środki.

Spotkanie odbędzie się 14 lutego 2019 r. w godzinach 10:00 – 13:00 w Zielonej Górze w siedzibie Głównego Punktu Informacyjnego Funduszy Europejskich, ul. Bolesława Chrobrego 1-3-5 (sala konferencyjna nr 0.35, poziom 0).

Osoby zainteresowane wzięciem udziału w spotkaniu prosimy o wypełnienie formularza dostępnego pod linkiem zamieszczonym na końcu informacji. Na zgłoszenia czekamy do 13 lutego 2019 r. W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny z Głównym Punktem Informacyjnym Funduszy Europejskich w Zielonej Górze pod numerami telefonów: 68 4565-535; -499; -488; -480; -454.

Zgłoszeń można dokonywać poprzez wypełnienie formularza dostępnego pod następującym linkiem:

http://rpo.lubuskie.pl/-/spotkanie-informacyjne-pt-fundusze-europejskie-dla-przedsiebiorcow-na-targi-misje-gospodarcze-i-promocje-produktow-za-granica-zielona-gora-14-02-2019 -

O udziale w spotkaniu decyduje kolejność zgłoszeń. Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

Przygotowano na pdostawie informacji ze strony lubuskie.pl