Uchwały Zarządu 2018

Uchwała Nr II/XXVII/176/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą  a Bobrem z dnia 14 lutego 2018 roku w sprawie ogłoszenia naboru na wolne stanowisko pracownicze

Uchwała Nr II/XXVIII/181/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą  a Bobrem z dnia 26 marca 2018 roku w sprawie przyjęcia zmian w Budżet LSR stanowiącym załącznik nr 4 do LSR

Uchwała Nr II/XXVIII/184/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą  a Bobrem z dnia 26 marca 2018 roku w sprawie przyjęcia zmian w Procedurze oceny i wyboru operacji w ramach LSR, przyjęcia tekstu jednolitego Procedury oceny i wyboru operacji w ramach LSR oraz wprowadzenia zmian w niektórych załącznikach do Procedury

Uchwała Nr II/XXVIII/186/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą  a Bobrem z dnia 26 marca 2018 roku w sprawie przyjęcia zmian w Regulaminie Biura Stowarzyszenia, przyjęcia tekstu jednolitego Regulaminu Biura Stowarzyszenia oraz wprowadzenia zmian w niektórych załącznikach do Regulaminu

Uchwała Nr II/XXVIII/190/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą  a Bobrem z dnia 26 marca 2018 roku w sprawie przyjęcia zmian w Statucie Stowarzyszenia oraz przyjęcia tekstu jednolitego Statutu.

Uchwała Nr II/XXIX/191/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 7 maja 2018 roku w sprawie ogłoszenia naboru na wolne stanowisko pracownicze

Uchwała Nr II/XXX/192/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 10 maja 2018 roku w sprawie ogłoszenia naborów wniosków o przyznanie pomocy finansowej

Uchwała Nr II/XXXI/193/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 26 czerwca  2018 roku w sprawie ogłoszenia konkursu na Kierownika Biura LGD

Uchwała Nr II/XXXII/194/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 07 lipca  2018 roku w sprawie zmiany Uchwały Nr II/XXIV/173/17 Zarządu Stowarzyszenia Loklana Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 7 września 2017 r. w sprawie powołania Zespołu roboczego ds. oceny zgodności operacji z LSR z warunkami przyznania pomocy określonymi w PROW na lata 2014-2020

Uchwała Nr II/XXXV/197/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 01 października  2018 roku w sprawie przyjęcia list rankingowych wniosków w ramach projektu " Startuj z FIO - Nowy początek!"

Załączniki do uchwały Nr II/XXXV/197/18 Zarządu stowarzyszenia Między Odrą a Bobrem:

1. Lista rankingowa projektów złożonych przez młode organizacje oraz patronów - pobierz

2. Lista rankingowa projektów złożonych przez grupy nieformalne/samopomocowe (samodzielnie) - pobierz

Uchwała Nr II/XXXVII/199/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 22 listopada 2018 roku
w sprawie przyjęcia zmian w treści Lokalnej Strategii Rozwoju oraz jej załącznikach

Uchwała Nr II/XXXVII/200/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 22 listopada 2018 roku
w sprawie przyjęcia zmian w Planie Działania stanowiącym załącznik nr do LSR

Uchwała Nr II/XXXVII/201/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 22 listopada 2018 roku
w sprawie przyjęcia zmian w Planie Komunikacji stanowiącym załącznik nr 5 do LSR

Uchwała Nr II/XXXVII/202/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 22 listopada 2018 roku
w sprawie zmiany zasad przyznawania wynagrodzenia członkom Zarządu Stowarzyszenia

Uchwała Nr II/XXXVII/203/18 Zarządu Stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania Między Odrą a Bobrem z dnia 22 listopada 2018 roku