KONSULTACJE ZMIAN W LOKALNEJ STRATEGII ROZWOJU 27-10-2016

Szanowni mieszkańcy

W  załączeniu  przedstawiamy propozycje  zmian  w  Lokalnej  Strategii Rozwoju  oraz  w załącznikach  nr  3  i  nr  4, wynikające  ze  zmieniających  się  zewnętrznych warunków  funkcjonowania  naszej  Lokalnej  Grupy  Działania  jak  również  z  powodu  konieczności  dokonania  zmian  które  pozwolą  na  sprawniejsze  przeprowadzanie  naborów,  które  mamy  zamiar  rozpocząć  jeszcze  w tym  roku.  W  załączonej  do  niniejszej  informacji  Lokalnej  Strategii Rozwoju  wszystkie  proponowane  zmiany  zaznaczone  kolorem  zielonym.

Porównać  można  te  propozycje  z  Lokalną  Strategią  Rozwoju,  zmienioną  w  lipcu  2016r,  którą  można  odszukać  na  naszej  stronie  w  zakładce  Stowarzyszenie  à  Dokumenty  Stowarzyszenia.

Jeżeli  ktoś  z  naszych mieszkańców  będzie  chciał  zgłosić  uwagi  do  projektowanych  zmian  w  LSR,  prosimy  o    zgłaszanie  ich  telefonicznie    tel  68 320 13 55  lub  mailem  na  adres  lgd@miedzyodraabobrem.pl

Z  góry  dziękujemy.

Załącznik:   Lokalna Strategia Rozwoju wraz z załącznikami